Win-win in de toekomst met "World" – vanaf de expo om China ‘Entry’ 20 jaar te bekijken

Win-win in de toekomst met "World" – vanaf de expo om China ‘Entry’ 20 jaar te bekijken

Bouwvakkers Lay-outcabines voor een robotonderneming in de 4e import-tentoonstellingszaal (foto van 29 oktober).

Xinhua News Agency Reporter Fang Xiaoma’s WTO Voordat de WTO-enquête zei dat de inzet van China de meest diepgaande en uitgebreide, niet alleen op originele basis, maar ook op bepaalde gebieden een hoger niveau is. Vandaag, staande in de toegangslocaties, kunt u de gigantische verandering voelen die naar China zal brengen.

Dit jaar is Unila om deel te nemen aan het 200e jaar in het vierde opeenvolgende jaar, en het tentoonstellingsgebied is de grootste in de loop der jaren. "Unilipha is een van de vroegste multinationale bedrijven die de Chinese markt binnenkomen, verzamelt meer dan $ 3 miljard in China.

De continue expansie van China van de werkelijke initiatieven is zelfverzekerd meer geworden in onze langetermijninvesteringen en ontwikkeling van de Chinese markt. "Zeng Ten, president van Unila, president van Chinese openbare aangelegenheden, zei. Terugkijkend in 20 jaar, aan het begin van China heeft China geen twijfels en zorgen, maar China heeft een antwoord in daadwerkelijke acties.

"Integratie van de wereldeconomie is de richting van de geschiedenis, de Chinese economie moet zich ontwikkelen, we moeten durven om naar de Wangyang-zee op de wereldmarkt te gaan om te zwemmen.

"Word lid van de WTO, continu breidende de open China tegengekomen vortex in de zee, ontmoette een wind en golven, maar bleef groeien in de wind en regen.

  In de Verenigde Staten en de Verenigde Staten deelt de wereldmogelijkheden de ingang van dit jaar, de US Chemical Giant Dow heeft van tevoren afspraak om deel te nemen aan de volgende sessie.

"De Chinese economie ontwikkelt duurzamere manieren, die ons meer kansen zullen brengen.

"President of Dow Company Asia Pacific President Peng Ruisi vertelde verslaggevers" "We zullen blijven investeren in China, diep cultiveren China, samen met China ontwikkelen."

".