Tekening op geavanceerde ervaringsfirma Vertrouwen in bepalingen BR Hoogwaardige Hoge Standaard Bouw Hainan Free Trade Port

Tekening op geavanceerde ervaringsfirma Vertrouwen in bepalingen BR Hoogwaardige Hoge Standaard Bouw Hainan Free Trade Port

Op 22 mei, Shen Xiaoming, Secretaris van Hainan Provincial Party Committee, voorgezeten over de provinciale partij Theory Study Center Group (uitgebreid) leren, gespecialiseerd in de hervorming en het openen van geschiedenis en ervaring van Shenzhen Special Economic Zone, vanuit het midden om verlichting te krijgen , Tekensterkte, hoef, stabiel, vooruitgang, Hainan uitgebreide hervorming open en Chinese karakteristieke vrijhandelshavenconstructie.

Feng Fei, Mao Wanchun, Li Jun en andere provinciale leiders hebben deelgenomen.

De voormalige plaatsvervangend burgemeester van Shenzhen, Tang Jie, werd uitgenodigd voor het verslag van "Shenzhen hervorming en innovatie en innovatieontwikkeling retrospectief en prospect". Detail introduceerde Shenzhen Hervorming en openingen en ervaring. Sommige leden van de Provincial Party Theory Learning Center Group wisselden de leerervaring uit.

Shen Xiaoming wees erop dat de geschiedenis van hervorming en openstelling een belangrijk onderdeel is van de partijgeschiedenis. De provincie moet leren van de algemene secretaris van Xi Jinping’s belangrijke toespraak over het onderwijs van de partijgeschiedenis, met het onderwijs van de feestgeschiedenis als een kans, diepgaand onderzoek Hervorming en open glorieuze geschiedenis, diepgaand begrip van de grote betekenis van hervorming en opening, diep begrepen van de historische logica, theoretische logica, praktische logica van het socialisme van Chinese kenmerken, begrijpt diep waarom "kan", het marxisme, waarom "goed", Chinees Kenmerkend socialisme Waarom "goed", stevig de juiste politieke richting vastgreep, het politieke bewustzijn van de bouw van de uitgebreide hervorming van Hainan verder verbeteren en openen en de Chinese kenmerken vrijhandel.

Shen Xiaoming benadrukt dat leren om te leren van de ervaring van Shenzhen, altijd een strategisch en competent onderhouden, het vertrouwen van Hainan en de vastberadenheid te verbeteren om de hervorming en het openen van hervorming en opening en de constructie van Chinese kenmerken vrijhandel.

Om de Poolse op de juiste manier te bekijken in het proces van hervorming en het openen, vreselijk vermeende lessen, voorkomt u aanzienlijke risico’s en zorgen ervoor dat belangrijke historische ontwikkelingsmogelijkheden niet worden gemist. Om de voor- en nadelen van de zwakke ontwikkeling te beschouwen, zullen we een goed voordeel spelen, het land en de wereldwijde middelen aanraken. We moeten objectief naar de sociale onderneming kijken, de grote "taart" als de huidige hoofdtaak plaatsen en de gecentreerde ontwikkelingsidee?n in de praktijk brengen. Om de relatie tussen de introductie van de jonge bevolking en de economische ontwikkeling nauwkeurig te begrijpen, zal het jongeren introduceren als strategisch werk.

Het is noodzakelijk om groot belang te hechten aan ge?ntegreerde innovatie en introductie van de spijsvertering en vervolgens innoveren, en grotere inspanningen om het onderzoeksonderzoek te ondersteunen en de industrialisatie van innovatie te bevorderen.

Het is noodzakelijk om zich te concentreren op het cultiveren van lokale innovatie en ondernemerskoffie?n, en een sterke kinetische energie en poststerkte voor hoogwaardige ontwikkeling accumuleren.

Om het alomvattende leiderschap van de partij te versterken, bevordert het de geest van de SAR en de diepgaande implementatie van het concept van ontwikkeling en worstelen om de ontwikkeling van hoge kwaliteit te bevorderen in de bouw van vrijhandelshaven. De vergadering geopend in de vorm van een televisieconferentie van de City County en Yangpu Economic Development Zone. (Reporter Zhong Changxun Special Reporter Wang Jiangshun) (Editor: Liu Yang, Xi Xiuqin).