Ulan-muslid stuurde vreugde en beschaving naar de grassroots

Ulan-muslid stuurde vreugde en beschaving naar de grassroots

Bayukun tas Suuma, de bayuo, Suuma, de schat, de hakken van de kou, maar de rode yurt is vol levendig, en het zoete lied is bedwelmd. De acteurs van Maoqi Mulan, de acteurs worden uitgevoerd voor herders. Op 21 november, als een divisie van de autonome regio "Stuur vreugde, stuurde geciviliseerde" Grassroots Service Demonstration Activities, Baotou City hield de Baotou City, Wulanqi, "stuur een gelukkig, levering" in Baomaoqi en rechtervlag. Activiteiten, via de Activiteiten van literaire uitvoeringen, culturele counseling, kliniekservices, theoretische prediking, overheidsfilmvertoningen, enz.

Ik hoorde dat Wulan Mingyan gaat laten zien, Bayu, Suku, alle mensen, de mensen, verzameld tot de prestatieplaats. "Ik hou altijd van lied en dans, de prestaties van Wulan Muqi, het is zo handig voor onze herders, kan heel goed in de scène zijn!" De herders Na Ren zeiden gelukkig. De uitvoering is begonnen, de nummers "Herders zingen de Communistische Partij", het muziekgedicht "de kinderen van het land", de twee zingt "Kijken-assistent", enz. De programma’s van de gelukkige muziek zullen worden ge?nsceneerd.

Er is geen prachtige fase ter plaatse, en de herders zitten op de acteurs om handen te schieten, en het gezicht is gevuld met geluk.

De Dacaoqi Mulan, MU, MU, MU, MU, MU, MU, MU, die zojuist had uitgevoerd, enthousiast: "Vandaag is echt koud, maar het zien van herders die niet om onze uitvoeringen geven, voor ons, laat mijn hart het gevoel geven bijzonder warm.

In de toekomst zullen we hard blijven werken om meer spannende programma’s naar de boeren en herders te brengen, doe altijd de rode literaire lichte cavalerie op het grasland.

"De show is spannend, er is een ordelijke handmatige kliniek. Drie experts uit het Mongoolse medisch ziekenhuis van Baotou hebben bloeddruk gemeten voor herders, puls de diagnose en beoordelen de gezondheidsstatus van de massa’s, geven redelijke suggesties, zodat ze tijdig begrijpen Je fysieke conditie, doe goed in de preventie van relevante ziekten, zodat de meerderheid van herders geniet van professionele medische diensten aan de deur van het huis. Daarnaast heeft de partij Academische voorlopige sessie van het Comité van Municipal Party ook het feest uitgelegd 19e zesde plenaire sessie. Spirit, de Public Welfare Film Release Association speelt een openbare welzijnsfilm in de gemeenschapsbewoners, de professionele dansleraar van Baotou City Art Theater voert de counseling van de gemeenschapsbewoners uit, en de lokale kalligrafie-enthousiastelingen zullen de 19e nationale kalligrafie?n van kalligrafie?n schrijven Plenaire zitting van de Gemeenschap. Gouden Zin, één evenement heeft de lof van de massa’s gewonnen. Op dezelfde dag, de Baotou City Wulan Riding "Stuur vreugde, verzenden van beschaving" Grassroots Service-activiteiten ook in de rechtervlag.

In het dorp, Meiqiao dorp, Soubo, een rijke uitvoering van een lokale ademhaling trok de dorpsbewoners van het dorp aan. Iedereen gedragen als geheel, draagt ??een goede tijd. De Two-Person-serie Traditionele kleine show "Hangend het rode licht" opent opent, het moderne kleine product "De wensen van de verpleegsecretaresse" van het thema van het land is laat het publiek lachen, het tweepersoonsplatform "de strijd om De gele aarde "duwt de activiteit naar de climax … De verplichting-kapselactiviteit is ook groot verwelkomd door de dorpelingen, er zal een lang team in een tijdje zijn.

De Villager Liu Dexi is gebracht, en het is verborgen door andere dorpsbewoners: "Ja, je bent tien jaar oud!" Hij glimlachte en vertelde verslaggevers: "Er is geen kapper in het dorp, je moet naar de vlag gaan , het oudere kapsel is meestal tien dollars.

Deze activiteit is goed, de service wordt geleverd en er is ook een poging om geld te besparen. Het project dat dit jaar door Ulaan Mastiff is gebracht, is zo rijk, we vinden het vooral het leuk.

"Na de finish zijn Liu Dexi en andere dorpelingen blij om de literaire uitvoeringen en openbare welvaartsfilms te zien.

Feng Lingyun, de publiciteitsafdeling van het Municipate-comité, introduceerde de verslaggever dat dit jaar, in overeenstemming met de Unified Implementatie van het Partijcommissie, Cultuur- en Toerisme-afdeling van de autonome regio, de BAOTOU CITY wordt geleid door het Municipal Party Committee, Het radio- en televisiebureau van de stadsbureau leidt en het gemeentelijke comité van het gemeentelijke comité, de stad moet de commissie, enz.

"Baotou City heeft in totaal 17 kleine pakketten uit het kunsttheater en het graafschap Wulan-rijders. In een maand zal het meer dan 170 servicepunten uitvoeren in het landelijke pastorale gebied van de stad, om beschaafde ‘Grassroots-serviceactiviteiten te verzenden Stuur vreugde en beschaving voor de massa’s van de boeren en herders en geef de stem en zorg van de partij door.

Feng Lingyun zei dat door deze activiteit uit te voeren, het noodzakelijk is om Ulan Mushan, de banner van deze nationale literaire voorkant, nooit vervaagt, en de algemene stijl van de algemene veeteelt van de stad nooit leidt, onthoud, neem de wortelgrond, altijd ‘rood) Kunst licht cavalerie ".

(Reporter Li Na, Ji Huichun) (Editor: Miao Yang, Liu ZE) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.